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Anti-inflammatory effect of medicinal plants extracts in LPS-induced RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-Inflammatory Activity of Pinus koraiensis Cone Bark Extracts Prepared by Micro-Wave Assisted Extraction
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Anti-inflammatory and Anti-oxidant Effects of Ledebouriella seseloides produced by Different Cultivation Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-inflammatory Effect of Wild Indigo (Baptisia tinctoria) roots in Raw 264.7 Cells with Stimulated Lipopolysaccharide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국화꽃 물 추출물의 항염 효과
한국약용작물학회지
2022 .10
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-inflammatory effect of water extract from skipjack tuna heart on lipopolysaccharide induced inflammatory responses in RAW 264.7 cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-inflammatory effect of metabolite A derived from plants in LPS-stimulated Raw264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The anti-inflammatory effect of plant-derived metabolite in LPS-stimulated RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-oxidative and anti-Inflammatory activities of barley sprout extract in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and Anti-inflammatory Effects of Plant Extracts in Alveolar Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-inflammatory Effects of Korean Propolis Extracts on Raw264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effects of Medicinal Herb Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-inflammatory effects of the aged garlic extracts in LPS-stimulated RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Screening of various plant extracts for anti-inflammatory effects in alveolar macrophage cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Inflammatory and Whitening Activity Evaluation of 70% Ethanol Extract of Sea Urchin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-oxidative and Anti-inflammatory Effects of Ethanol Extracts of Fermented Lotus Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
각질형성세포에서 UV-B와 사이토카인에 의하여 유도되는 염증 반응에 대한 복분자 씨앗 추출물의 항염증 효과
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Comparison of Anti-Inflammatory Activity of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Leaves and Stems Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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