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Structural elucidation and macrophage stimulation of polysaccharides isolated from Kaempferia parviflora
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Isolation and characterization of polysaccharides from Kaempferia parviflora rhizome and their immunostimulatory effects on RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Low Density Lipoprotein-oxidation Inhibitory Phytochemicals from the Fruits of Rhus parviflora
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Quality Characteristics of Cookies containing Black Ginger (Kaempreria Parviflora) Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
검은생강 추출물의 3T3-L1 지방세포와 고지방식이로 유도된 C57BL/6J 마우스에 대한 항비만 효과
한국식품과학회지
2023 .02
끄라차이담의 분획별 항산화 활성 및 화장품 소재 개발에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2018 .04
고지방식이 유도 비만 마우스에서 검은생강 추출물의 항산화 및 항염증 활성을 통한 지방감소 효과
한국식품과학회지
2024 .10
검은생강으로부터 분리된 methoxyflavones의 Glycosidase inhibitors 활성
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
끄라차이담 발효물의 항산화 활성과 Tyrosinase 및 Elastase 저해활성
한국식품영양과학회지
2018 .11
Manufacture of Plain Type Yoghurt with Puer Tea Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Manufacture of Plain Type Yoghurt with Garlic Allicin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Impact of Proteolytic Pork Hydrolysate on Microbial, Flavor and Free Amino Acids Compounds of Yogurt
한국축산식품학회지
2016 .01
Screening of Probiotic Strains Isolated from Commercial Yoghurts for Application to Infant Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Chemical and Organoleptic Properties of Some Dairy Products Supplemented with Various Concentration of Propolis: A Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Fermentation properties of yoghurt supplemented with vitamin tree(Hippophae rhamnoides L.) fruit powder
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
Antioxidant, antibacterial, and antiinflammatory effects of yoghurt made with vitamin tree (Hippophae rhamnoides L.) fruit powder
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
쌀가루 및 팽화미분을 첨가한 요구르트와 요구르트 아이스크림의 특성
산업식품공학
2018 .01
발효뽕잎의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
Development of Polymorphic SSR Markers from Pinus densiflora (Pinaceae) Natural Population in Korea
Plant Breeding and Biotechnology
2019 .01
Comprehensive Evaluation of Microbiological and Physicochemical Properties of Commercial Drinking Yogurts in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
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