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전통발효유 타락의 면역세포 증식 및 멜라닌 생성에의 효과
한국식품영양과학회지
2015 .11
시판 막걸리로 제조한 전통발효유 타락의 발효 특성
한국식품영양과학회지
2015 .04
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Manufacture of functional milk jelly containing skim milk co-fermented by Bacillus subtilis and lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
우리나라 발효유 산업의 역사
식품과학과 산업
2021 .12
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-osteoporotic effect of Lactobacillus fermented milk products and its potential mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
우리나라 초·중·고 학생들의 학교우유급식 참여 실태 및 인식 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
Inactivation of Escherichia coli, Saccharomyces cerevisiae, and Lactobacillus brevis in Low-fat Milk by Pulsed Electric Field Treatment: A Pilot-scale Study
한국축산식품학회지
2015 .01
충북 지역 일부 대학생의 우유 섭취와 식습관 실태
한국식품영양학회지
2019 .01
Separation and Purification of Lipase Inhibitory Peptide from Fermented Milk by Lactobacillus plantarum Q180
Food science of animal resources
2020 .01
우유에 관한 모든 것: 1927년 발간된 자료를 바탕으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Antimicrobial Activity and Functional Activity of Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A Study on the Features and Functions of A2 Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .06
Anti-obesity Effects of Fermented Soy-powder Milk with Lactobacillus Plantarum P1201 in High-fat Diet-induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
젖소의 산유수준과 자동착유시스템간의 상관관계 분석
한국축산시설환경학회지
2015 .01
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