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우리나라 발효유 산업의 역사
식품과학과 산업
2021 .12
Anti-obesity Effects of Fermented Soy-powder Milk with Lactobacillus Plantarum P1201 in High-fat Diet-induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preventive effect of milk protein fermented with Lactobacillus strains on chronic stress-induced brain damage and intestinal dysfunction in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Separation and Purification of Lipase Inhibitory Peptide from Fermented Milk by Lactobacillus plantarum Q180
Food science of animal resources
2020 .01
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Fermented green tea using Lactobacillus sakei (F1) and it's anti-arthritis efficacy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
우리나라 초·중·고 학생들의 학교우유급식 참여 실태 및 인식 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Use of Fish Oil Nanoencapsulated with Gum Arabic Carrier in Low Fat Probiotic Fermented Milk
Food science of animal resources
2019 .01
Fermentation Potentiates the Anti-Osteoporotic Effect of Soybeans.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
우유에 관한 모든 것: 1927년 발간된 자료를 바탕으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
Lactobacillus gasseri 505를 사용한 꾸지뽕잎 추출물 첨가 신바이오틱스 발효유의 면역활성 조절 연구
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
A Study on the Features and Functions of A2 Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .06
충북 지역 일부 대학생의 우유 섭취와 식습관 실태
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Oryza sativa L. Extract Fermented with Lactobacillus plantarum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Efficient conversion of conjugated linoleic acid c9,t11 by Lactobacillus fermentation from vegetable oil to generate fermented milk with high CLA content
Food Science and Preservation
2018 .07
Manufacture of functional milk jelly containing skim milk co-fermented by Bacillus subtilis and lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhanced Production of Galactooligosaccharides Enriched Skim Milk and Applied to Potentially Synbiotic Fermented Milk with Lactobacillus rhamnosus 4B15
Food science of animal resources
2019 .01
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향을 연재하면서
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
젖소의 산유수준과 자동착유시스템간의 상관관계 분석
한국축산시설환경학회지
2015 .01
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