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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes in microbial community and the function and role of starter cultures in kimchi fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Potential of White Jack Bean (Canavalia ensiformis L. DC) Kefir as a Microencapsulated Antioxidant
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fermentation properties of rice-added yogurt using two types of blended lactic acid bacteria as a starter
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2021 .06
누룩곰팡이 Aspergillus oryzae OF5-20를 이용한 쌀 품종별 고상종국 제조 및 품질특성
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2020 .12
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of quality improvement on Doenjang fermentation according to starter inoculation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Starter Cultures on Physicochemical Properties of Fermented Sausages
한국식품영양학회지
2017 .10
Antidiabetic Potential of Kefir Combination from Goat Milk and Soy Milk in Rats Induced with Streptozotocin-Nicotinamide
한국축산식품학회지
2015 .01
Kefir를 이용하여 다양한 Cancer 생성 예방 및 치료에 관한 연구
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
김치 유산균 Starter를 이용한 저염김치의 발효 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
Selection of Fermentation Starter of Meju with anchovy and Its Growth Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Metabolic dynamics of kimchi juice fermentation: a comparative study between Leuconostoc and Lactobacillus starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Starter and Green Tea Powder on Fermentation Quality of Low-sodium Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Lactobacillus plantarum (KACC 92189) as a Potential Probiotic Starter Culture for Quality Improvement of Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2018 .01
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