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Food Science and Preservation
2024 .10
Comparison of protein and amino acid content in selected cultivars of non-glutinous rice in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
쌀가루를 이용한 쌀식빵 영양성분분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Nutritional Compositions and Physiological Activities of Different Types Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
수분 스트레스가 벼의 성분에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
Evaluation of Nutritional Potential of Amorpha fruticosa Pollen Collected by Honey bees
Journal of Apiculture
2016 .04
지역 농산물의 조단백질과 아미노산 조성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Effects of Fungicides and Insecticides Combined with Amino Acid Application on Rice Yield and GHG Emission in a Korean Paddy Rice
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Comparison of protein characteristics of different cultivars of soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
당조고추의 영양성분 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
국내 수집 표고 5품종의 일반성분, 유리당, 아미노산 및 무기성분 함량
한국버섯학회지
2017 .01
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
쌀가루의 영양성분과 쌀가루를 활용한 다양한 쌀빵 레시피 개발
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Chemical Compositions in Leaves of Adzukibean Cultivars (Vigna angularis L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Customized Fertilizer Application and Soil Properties on Amino Acids Composition in Rice Grain
한국토양비료학회지
2015 .10
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