지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
1. INTRODUCTION
2. THEORETICAL BACKGROUND
3. MATERIALS AND METHODS
4. RESULTS
5. DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
녹내장 시각장애인의 시각환경 경험과 지원 요구
특수교육재활과학연구
2020 .01
녹내장 질병비용 연구를 통해 살펴본 질병비용 산출 쟁점
보건경제와 정책연구
2019 .01
Effects of Qigong exercise on muscle strengths and oxidative stress/antioxidant responses in young sedentary females: a quasi-experimental study
Journal of exercise rehabilitation
2020 .01
Oxidative stress associated with impaired autonomic control and severity of lung function in chronic obstructive pulmonary disease patients
Journal of exercise rehabilitation
2023 .02
추출에 따른 갈매보리수 잎 추출물의 항산화 효능
Culinary Science & Hospitality Research
2017 .12
Antioxidant Activities of Yanggaeng added with Ginger Extract
Culinary Science & Hospitality Research
2023 .09
Effects of muscle damage indicators and antioxidant capacity after interval training on the 800-m records of adolescent middle-distance runners
Journal of exercise rehabilitation
2023 .06
인도-태평양 전략 추진을 위한 한국형 해양영역인식 발전 방안
Journal of the KNST
2024 .09
Antioxidant Activities of Casein Hydrolysate Fractions with Different Isoelectric Points in Food System
Culinary Science & Hospitality Research
2021 .09
Quality Characteristics and Antioxidant Properties of Pan Bread with Garlic Peel Powder
Culinary Science & Hospitality Research
2022 .09
무청 분말을 첨가한 슈거스냅 쿠키의 품질 특성 및 항산화성
Culinary Science & Hospitality Research
2022 .04
한국적 해양정보체계(K-MDA) 구축을 위한 시론적 연구 - 일본 MDA 분석을 통한 시사점 도출을 중심으로 -
한국경찰학회보
2021 .01
한국 해군의 수중영역 해양영역인식(MDA) 발전 방안에 관한 연구
Journal of the KNST
2025 .03
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Extracts from Black Rice Bran
Culinary Science & Hospitality Research
2019 .09
흑임자를 첨가한 설기떡의 항산화 활성 및 품질 특성
Culinary Science & Hospitality Research
2021 .07
건조 사과 분말 첨가량을 달리한 제조 커피의 품질 특성
한국외식산업학회지
2022 .09
Increase of Antioxidant Activities of Egg White Protein Hydrolysate by Fractionation without Using Toxic Chemicals
Culinary Science & Hospitality Research
2018 .02
Phenolic Constituents, Caffeine and Antioxidant Capacities in Green, Oolong and Black Tea Processed from Tender Leaves of Four Cultivars Grown in Sri Lanka
한국차학회지
2015 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Properties of White Bread Added with Cabbage Powder and Radish Juice
Culinary Science & Hospitality Research
2024 .09
Antioxidant Activity of Coffee Prepared by Addition of Sprout Barley
Culinary Science & Hospitality Research
2025 .02
0