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지역별 재래식 간장과 시판 개량식 간장의 품질특성 분석
한국식품조리과학회지
2017 .01
Trophic Dynamics of Zooplankton Before and After Polar Night in the Kongsfjorden (Svalbard): Evidence of Trophic Position Estimated by δ15N Analysis of Amino Acids
극지연구소 초록집
2021 .08
Correlations between alignment gaps and nucleotide substitution or amino acid replacement
극지연구소 초록집
2023 .07
Antihypertensive effect of Ganjang (traditional Korean soy sauce) on Sprague-Dawley Rats
Nutrition Research and Practice
2017 .10
Antihypertensive effect of Ganjang (traditional Korean soy sauce) on Sprague-Dawley Rats
Nutrition Research and Practice
2017 .10
Analysis of structural amino acid contents in chicken undergoing different cooking methods using automated amino acid analyzer
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
표고버섯 균사체 배양기간에 따른 PDB 배지 내 유리 아미노산 변화
한국환경과학회지
2019 .04
Flavoring Properties of Bacterial and Yeast Strains Isolated from Korean Fermented Soybean Foods (Doenjang and Ganjang)
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Metabolic Features of Ganjang (a Korean Traditional Soy Sauce) Fermentation Revealed by Genome-centered Metatranscriptomics
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Metabolic Features of Ganjang (a Korean Traditional Soy Sauce) Fermentation Revealed by Genome-centered Metatranscriptomics
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Properties of a Bacteriocin Produced by Bacillus subtilis EMD4 Isolated from Ganjang (Soy Sauce)
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Whole genome detection of recent selection signatures in Sarabi cattle: a unique Iranian taurine breed
Genes & Genomics
2020 .01
Chemical Characterization of Oligosaccharides in Fermented Soybean Paste, Doenjang and Soy sauce, Ganjang
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Metabolomic analysis of amino acids, fatty acids and organic acids in plasma of asthma mouse model by GC-MS
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
이유자돈 사료에 아미노산 첨가제가 돈분 슬러리의 pH와 휘발성지방산에 미치는 영향
한국환경과학회지
2023 .03
New analysis method using TOF-SIMS for the identification of amino acids
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
진도산 울금(Curcuma longa L.)의 이화학적 특성
한국환경과학회지
2019 .04
Metagenome and Metatranscriptome Analysis Reveal the Key Microbes and Metabolic Features during Fermentation of Ganjang, Korean Traditional Soy Sauce
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Advances in LC-MS/MS analysis of 8 amino acids in veterinary drug
한국분석과학회 학술대회
2022 .05
Simultaneous Qualitative and Quantitative analysis method for essential amino acids by Q-NMR
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
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