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Metabolic Features of Ganjang (a Korean Traditional Soy Sauce) Fermentation Revealed by Genome-centered Metatranscriptomics
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Metagenome and Metatranscriptome Analysis Reveal the Key Microbes and Metabolic Features during Fermentation of Ganjang, Korean Traditional Soy Sauce
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
지역별 재래식 간장과 시판 개량식 간장의 품질특성 분석
한국식품조리과학회지
2017 .01
Antihypertensive effect of Ganjang (traditional Korean soy sauce) on Sprague-Dawley Rats
Nutrition Research and Practice
2017 .10
Antihypertensive effect of Ganjang (traditional Korean soy sauce) on Sprague-Dawley Rats
Nutrition Research and Practice
2017 .10
Identification of Bacteria Responsible for Producing Biogenic Amines during Ganjang Fermentation through a Metagenomic and Metatranscriptomic Approach
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Chemical Characterization of Oligosaccharides in Fermented Soybean Paste, Doenjang and Soy sauce, Ganjang
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Genomic and Metabolic Features of Enterococcus faecium Revealed by Pan-genomic and Metatranscriptomic Analysis
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
반응표면 분석법에 의한 흑마늘 추출물이 첨가된 간장의 제조 조건 설정
한국식품조리과학회지
2016 .01
간장 및 이를 활용한 식품의 레불린산 분석방법 검증 및 모니터링
분석과학
2017 .10
건조 우엉 첨가 간장의 품질 및 항산화 특성
동아시아식생활학회지
2021 .06
전통장류에 대한 일부 초등학생 대상 영양교육의 효과
한국식품조리과학회지
2015 .01
Isolation and Characterization of the Fungi Strains that have High Activity of Enzyme for Taste Enhancement of Soy Sauce
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
흑마늘 추출액의 첨가 농도에 따른 간장의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품조리과학회지
2016 .01
Analysis of volatile compounds in soy sauce using solid-phase microextraction arrow
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Stimulus-induced Metatranscriptomic Analysis for Exoelectrogenic Microbial Communities Adapted to Different Surface Potentials
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Analysis of amino acids and nucleotides in Ganjang made of anchovy by-products
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
RNA-mediated regulation of chromatin structures
Genes & Genomics
2020 .01
Complete Genome Sequence of Vibrio parahaemolyticus FORC_022, a Food-borne Pathogen from Soy Sauce Marinated Crab in South Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Potential Survival and Pathogenesis of a Novel Strain, Vibrio parahaemolyticus FORC_022, Isolated from a Soy Sauce Marinated Crab by Genome and Transcriptome Analyses
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
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