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Synthesis of structured lipid using microalgae oil and capric acid by a two-step enzyme reaction using two lipases: Lipozyme 435 and Lipozyme RM IM
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Delta 15 desaturase 유전자 억제에 의해 알파리놀렌산 함량이 낮은 들깨 육성
한국육종학회지
2018 .01
Synthesis of Stearidonic Acid-Enriched Triacylglycerol via Two-Step Reaction Using Two Different Lipases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Synthesis of Docosahexaenoic Acid Enriched Triacylglycerol from Fish Oil by Solvent Crystallization and Two Step Enzyme Reactions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative Analyses of Transgenic Soybean Seeds with Higher Linolenic Acid Using Untargeted Metabolite Profiles Based on LC-MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preparation of Pinolenic Acid-Enriched Triacylglycerol from Pine Nut Oil by a Two-Step Consecutive Enzyme Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Potential Authentication of Re-Esterified Triacylglycerol-Type Omega-3 Oils Using Cluster Analysis of Lipid Profiles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative Uptake and Translocation of Thallium in Selected Plant Species Grown in Artificially Contaminated Soils
한국토양비료학회지
2021 .08
물리적 방법(PSL, TL)을 이용한 선종별 조사처리 식품의 검지 특성
한국식품과학회지
2016 .10
Comparative study on the digestibility of cocoa butter based on triacylglycerol composition under a pH-Stat model of small intestinal digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Screening of Isolated Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria for Bioavailability of Dietary Phenolic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Regiospecificity of Immobilized Candida antarctica Lipase B as a Biocatalyst for the Interesterification of Triacylglycerols with Fatty Acid Ethyl Esters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Nutritional quality of soybean seeds originated from USA, China, Japan and Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Lipase-Catalyzed Preparation of Deacidified Buah merah (Pandanus conoideus) Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
α-Linolenic Acid-Enriched Butter Attenuated High Fat Diet-Induced Insulin Resistance and Inflammation by Promoting Bioconversion of n-3 PUFA and Subsequent Oxylipin Formation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Concentration of ω-3 Fatty Acids Via Candida rugosa Lipase-catalyzed Esterification with Phytosterol And Fatty Acid from Anchovy Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
들깨 유전자원의 지방산 변이 및 rosmarinic acid와 caffeic acid의 함량에 따른 항산화 활성 비교
한국약용작물학회지
2019 .04
보리싹의 이화학적 성분
동물생명과학연구
2016 .06
Production of Lutein Diester from Lutein and α-Linolenic Acid Via Lipase-Catalyzed Esterification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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