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Enzymatic Synthesis of Fatty Acid-Based Postbiotics and In Silico Prediction of Their Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Extraction of lipids from belly parts of Salmon and improvement of concentration of omega-3 fatty acids by enzymatic reaction
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Bio-Based Antimicrobials Derived from Fatty Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Properties of MFC with enzymatic Beating and Preparation of its Films
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
Enzymatic Preparation of L-α-Glycerylphosphorylcholine for Food Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Oil palm trunk(OPT)의 형태적, 화학적 특성 확인
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Overview of Oil Palm Industries in Indonesia
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
편두 전분을 이용한 가식성 필름의 제조
한국식품영양과학회지
2019 .06
Enzymatic preparation of diacylglycerols for the application as healthy specialty fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Valorization of refined sardine oil in canned Sardina pilchardus
Food Science and Preservation
2024 .08
Analysis of Fatty Acids in Liver and Heart of Chicken By-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
이산화염소와 킬레이트 동시 처리를 통한 Oil palm trunk 소다-안쓰라퀴논 펄프의 표백 효율 향상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Body Fatty and Amino Acid Composition of a Native Bumblebee, Bombus ignitus Relative to B. terrestris of Foreign Origin in Korea
Journal of Apiculture
2017 .06
Comparison of fatty acids contents of Paroctoopus dofleini, Todardes pacificus and Loligo edulis by processing conditions
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
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