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2020 .01
Technologies and challenges of producing plant-based meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Raw Materials on the Properties of Plant-Based Meat Analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Enhancing Characteristics of Plant-Based Meat Analogs through High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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2023 .10
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식품과학과 산업
2023 .09
Optimization of process parameters for low-moisture meat analog produced by isolated mung bean protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
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2022 .08
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2020 .01
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2021 .10
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2020 .01
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2017 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
잔류성 유기물질(POPs)이 없는 친환경 잉크의 개발 및 인쇄 품질에 관한 연구(제2보): 실 인쇄 시험에 의한 인쇄품질
펄프·종이기술
2019 .08
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