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Separation and characteristics of yeast with whitening activity from traditional foods and wild flowers in Chungnam region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Separation and characteristics of Lactic acid bacteria from traditional foods in Chungnam province
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
AChE inhibitory activity of yeast and some mushroom bacteria isolated from traditional foods in Chungnam region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-Yeast Activity of Commercial Natural Anti-Yeast Substance in Strawberry Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
High-throughput screening of probiotic yeast from native yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Soil Testing for Representative Soil in Chungnam Province
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
프로폴리스와 머위 잎 혼합추출물의 미세먼지에 의한 폐 세포 염증 반응 억제 효과
한국식품과학회지
2024 .08
Study on quality improvement of K-fermented food using non-Saccharomyces yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Chemical Properties of Paddy Soil in Chungnam Province
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Isolation of Wild Yeast and Optimization of Cultivation Condition from Korean Rice wine and Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of yeast content on physicochemical properties of low-moisture extruded meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Investigation of reportable communicable diseases and parasitic diseases in freshwater wild fish and crustacean in Chungnam province
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Antimicrobial Effect of Cinnamon (Cinnamomum cassia) Extracts against Wild Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Flower Industry and Research in Japan
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Survey of plant-parasitic nematodes on pulse crops in Chungnam province in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
효모 함량에 따른 저수분 압출성형 대체육의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2022 .03
Anti-inflammation and Anti-oxidation Effect of Gintonin in C2C12 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A preliminary study on the selection attribute of processed seafoods: focusing on the people in Chungnam province differentiated by gender, ages, and type of households
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
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