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Anti-Inflammatory Effect of Peucedanum japonicum Leaves Extract in LPS-stimulated Raw264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Evaluation of Potential Availability of Peucedanum japonicum Thunberg Ethanolic Extract as Prebiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-neuroinflammatory Effect of the Ethanolic Extract of Peucedanum japonicum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Effect of application of coffee sludge and dried food waste powder on the growth Peucedanum japonicum Thunberg
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .03
Anti-oxidative and Anti-inflammatory Effects of Ethanol Extracts of Fermented Lotus Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Environmental Conditions on Growth and Sensory Properties of Peucedanum japonicum as Salad Greens in a Plant Factory with Artificial Lighting
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Anti-inflammatory and anti-osteoarthritis effects of KIOM-2301 Extracts in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Growth Characteristics of Peucedanum japonicum Thunberg Collected in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Growth Characteristics of Peucedanum japonicum Thunberg Collected in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effects of Medicinal Herb Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Extraction Process for Sik-bang-pung ( Peucedanum japonicum Thunb.) as a Functional Food Ingredient
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
In vitro Study of the Anti-Inflammatory Synergistic Effect of Turmeric Complex Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-obesity Effect of Compounds obtained from Crinum japonicum Extract in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식물공장에서 광주기가 배암차즈기(Salvia plebeia R. Br.)와 갯기름나물(Peucedanum japonicum Thunb L.)의 생육과 기능성분에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Antioxidant and neuroprotective effect of Peucedanum japonicum Thunberg extract in SH-SY5Y cells via regulation of the PI3K/AKT and MAPKs/NF-κB pathways
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Anti-oxidant and Anti-inflammatory Effect of Herbal Extracts by Extraction solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식물공장에서 주/야간 온도가 배암차즈기(Salvia plebeia R. Br.)와 갯기름나물(Peucedanum japonicum Thunb L.)의 생육과 기능성분에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
새싹 이용을 위한 갯기름나물 종자의 발아특성
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Inflammatory and Antioxidant Effects of Stypholobium japonicum L. Flower and Leaf Extracts in LPS-induced RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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