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기기적 측정조건을 달리하여 측정한 쌀밥의 조직감 특성 변화
한국식품과학회지
2016 .10
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
Sensory evaluation research of meat product using sensory quality factors and industrial utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on Sensory Characteristics of Korean Native Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
소량의 쌀 시료로 신속한 식미 관능평가를 위한 컵 배열 순위법
한국육종학회지
2015 .01
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Beef, pork, and chicken cooked by roasting and boiling were quantified for texture and color using TPA and color measurement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
쌀밥의 기기적 조직감 측정방법 및 조건에 관한 고찰
식품산업과 영양
2015 .06
Sensory and Chemical Property Changes of Cooked Onions with Various Vaporization Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Qualitative and Quantitative Consumer Sensory Evaluation Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Consumer testing beyond the sensory facility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Performance on Rice Industry and Future Role by Quantification of Sensory Perception
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Sensory Characteristics of Rice Snacks by Descriptive Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
반응표면분석법을 이용한 쌀 소재 활용 볼 어묵의 제조조건 최적화
산업식품공학
2020 .01
The Quest for Improving Validity in Consumer Sensory Measurement Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Trends in sensory evaluation for quality analysis of agricultural food products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Consumer’s Sensory Perception of Natural Ingredients through Cross-Cultural Comparison
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Hyaluronic Acid Addition on Quality and Texture Properties of Cooked Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
컵 배열 순위법의 식미 관능평가 척도 범위 설정
한국육종학회지
2016 .01
관능평가에 대한 제언
식품산업과 영양
2016 .06
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