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초록
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Change in Lactobacillus brevis GS1022 and Pediococcus inopinatus GS316 in Gajami Sikhae Fermentation
생명과학회지
2020 .06
The Potential Probiotic and Functional Health Effects of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Korean Fermented Foods
생명과학회지
2020 .07
렌넷 커드 내 히스타민 생성에 관한 프로바이오틱 유산균이 생산한 항균 물질의 영향
미생물학회지
2018 .06
유산균의 최신 연구동향
생명과학회지
2025 .01
Complete genome sequence of probiotic Lactobacillus plantarum IDCC3501 isolated from kimchi
미생물학회지
2019 .12
전통발효식품 유래 유산균의 프로바이오틱스 특성 연구
생명과학회지
2019 .06
Production of Probiotic Mango Juice by Fermentation of Lactic Acid Bacteria
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
가자미식해에서 분리한 Lactobacillus spp.의 항헬리코박터 활성 평가
생명과학회지
2023 .03
Lactobacillus plantarum G72 Showing Production of Folate and Short-chain Fatty Acids
한국미생물·생명공학회지
2021 .01
김치에서 분리한 Lactobacillus plantarum B19 및 이를 이용한 발효두유의 유기산 생성 특성
동아시아식생활학회지
2019 .06
홈메이드 요거트 유래 유산균의 프로바이오틱스로서의 활용 가능성 탐구
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Antipathogenic Activity of Lactobacillus plantarum Isolated from Pickled Mulberry Leaf
한국미생물·생명공학회지
2016 .01
Optimizing combination of cryoprotective additives to enhance the viability of probiotic Lactobacillus plantarum
미생물학회지
2023 .06
Escherichia coli-Derived Uracil Increases the Antibacterial Activity and Growth Rate of Lactobacillus plantarum
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Lactobacillus plantarum GBL17 균주를 이용한 복분자 유산발효 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Lactic acid bacteria를 이용한 마늘 고체 발효에 따른 생리활성
생명과학회지
2016 .04
생물독소를 이용한 김치유산균과 유제품 유산균의 업그레이드 : 장까지 살아서가라!!!
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Lactiplantibacillus plantarum K9 유전체 분석을 통해 필수 물질대사 경로의 탐색
생명과학회지
2024 .07
야채 피클의 품질과 안전성 강화를 위한 프로바이오틱 유산균의 사용
미생물학회지
2021 .12
Complete genome sequence of Lactobacillus plantarum JBE245 isolated from Meju
미생물학회지
2017 .12
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