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Alteration of black chokeberry components and its antioxidant activities during heat processing and cooking
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Content and Risk Assessment of Cadmium and Lead in Aronia(Black Chokeberry)
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
안토시아닌 조성이 다른 베리류 3종의 열안정성 비교
동아시아식생활학회지
2022 .12
First Report of Leaf Spot Caused by Alternaria tenuissima on Black Chokeberry (Aronia melanocarpa) in Korea
Mycobiology
2016 .01
First Report of Post-Harvest Fruit Rot of Aronia melanocarpa Caused by Fusarium tricinctum in Korea
한국균학회지
2016 .01
Effects of Different Growing Regions on Quality Characteristics, Bioactive Compound Contents, and Antioxidant Active of Aronia (Aronia melanocarpa) in Korea
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
젓갈에서 분리된 효모를 이용한 아로니아의 탄닌 성분 저감화 효과에 관한 연구
한국균학회지
2015 .01
치자(Gardenia jasminoides Ellis fructus) 종자 추출물의 항산화 활성 및 지질과산화 저해능
한국환경과학회지
2017 .08
Comparison of Total Polyphenol, Total Flavonoid Content and Antioxidant Activity of Codonopsis lanceolata Extracts Stored at Different Temperatures and for Different Durations
한국지역사회생활과학회지
2018 .08
Anti-neuroinflammatory effects of ethanolic extract of black chokeberry (Aronia melanocapa L.) in lipopolysaccharide-stimulated BV2 cells and ICR mice
Nutrition Research and Practice
2018 .02
Anti-neuroinflammatory effects of ethanolic extract of black chokeberry (Aronia melanocapa L.) in lipopolysaccharide-stimulated BV2 cells and ICR mice
Nutrition Research and Practice
2018 .02
아로니아 분말의 첨가가 콩다식의 품질특성 및 항산화효과에 미치는 영향
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2024 .06
추출조건에 따른 아로니아 색소의 특성 및 염색성
한국생활과학회지
2020 .02
한국에서 재배한 설향 및 장희 딸기의 성숙도별 일반 품질 및 항산화능 분석
동아시아식생활학회지
2016 .02
추출 방법에 따른 삼나무 잎 추출물의 항산화 활성 평가
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2017 .01
Antioxidative Efficacies of Stephanandra incisa Methanolic and Ethanolic Extracts in a Cell-free System
Quantitative Bio-Science
2021 .11
히비스커스 찻잎의 원산지 별 항산화 물질과 항산화능 간의 상관관계 분석
동아시아식생활학회지
2018 .02
흑마늘 추출액의 첨가 농도에 따른 간장의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품조리과학회지
2016 .01
치자(Gardenia jasminoides Ellis) 과피의 용매별 추출물의 Flavonoid 함량 및 항산화 활성 비교
한국환경과학회지
2017 .08
와송(Orostachys japonicus A. Berger) 추출물의 총 페놀, 플라보노이드 함량 및 항산화 활성 비교
한국환경과학회지
2016 .05
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