개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Food Component and Quality Characterization of Commercial Boiled-dried Pacific Herrings Clupea pallasi as a Substitute for Boiled-dried Anchovy
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Sensory and Lipid Characterizations of Boiled-dried Pacific Herrings Clupea pallasi as a Substitute for Boiled-dried Anchovy
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
마른멸치(Engraulis japonicus) 대용으로서 마른청어(Clupea pallasii)의 관능 및 지질 특성
한국수산과학회지
2015 .10
A study of age and growth for Pacific anchovy, Engraulis japonicus in the southern waters of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
생멸치와 시판 마른멸치의 이화학적 및 미생물학적 특성
수산해양교육연구
2017 .12
반응표면분석법을 이용한 마른멸치 제조 조건 최적화
수산해양교육연구
2017 .12
Spawning strategy of Pacific anchovy Engraulis japonicus relation to the environmental factors in the southern coast of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Ontogenetic and seasonal change in diet composition of Pacific anchovy Engraulis japonicus in the South Sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Optimizing the Combination of Smoking and Boiling on Quality of Korean Traditional Boiled Loin (M. longissimus dorsi)
한국축산식품학회지
2015 .01
한국 남해안 멸치( Engraulis japonicus)의 연령과 성장 연구
한국수산과학회지
2024 .08
Change in the Physiochemical Property of Mackerel Scomber japonicus during Boiled-dried Fishery Product Making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
모의실험을 통한 남해 멸치(Engraulis japonicus)의 어획조건에 따른 가입당 생산 분석
한국수산과학회지
2017 .08
The effect of boiled feed on trace elements of longissimus dorsi muscle in Hanwoo steers
한국축산학회지
2021 .01
Feeding Habits of Japanese Anchovy, Engraulis japonicus in South Sea of Korean waters
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
수직 원관에서의 메탄의 포화 유동 비등에 관한 수치해석적 연구
수산해양교육연구
2021 .12
그물에 부착한 청어 (Clupea pallasii) 어란의 자연 부화유도 및 관리방안
수산해양기술연구
2015 .01
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
The Impact of Soybean-boiled Water on Gut Health in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Future changes in the seasonal habitat distribution for anchovy (Engraulis japonicus) in Korean waters projected by a Maximum Entropy Model
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Chemical Sanitary Characterization of Commercial Dark-fleshed Fished (Mackerel, Spanish Japanese Mackerel, Pacific Herring) as a Raw Material for Producing Seafood Products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
0