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Time Course Effects of Fermentation on Fatty Acid and Volatile Compound Profiles of Cheonggukjang, Using New Soybean Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characteristics of Cheonggukjang Prepared with Various Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality improvement of Cheonggukjang using traditional method (rice straw fermentation) and Bacillus subtilis SRCM101407
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
호두 첨가가 청국장의 지방산 조성 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Screening of Microorganisms for Antibacterial Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Traditional Fermented Soybean (Cheonggukjang): Improves Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
콩 발효식품(된장 및 간장)에서 분리된 Bacillus 그룹의 다양성과 이들의 청국장 발효특성
Food Science and Preservation
2020 .12
Tyramine Reduction through Addition of Nicotinic acid as Tyrosine Decarboxylase Inhibitor during Cheonggukjang Manufacturing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Complete genome sequence of Bacillus subtilis 1-2 isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization and Application of Bacillus sp. with Potential Probiotic Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Beneficial Bacteria and Harmful Components on the Functionality of Domestic Traditional Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Off Flavor Reduced Korean Traditional Cheonggukjang Inoculated with Bacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Cheonggukjang Consumption on Intestinal Microbiota in an IBD Animal Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation and identification of fibrinolytic enzyme producing strain from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development and Validation for the Simultaneous Analysis of Biogenic Amines in Cheonggukjang by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
청국장 발효 중 surfactin 생산량 품질지표 설정
Food Science and Preservation
2023 .04
Anti-Obesity Effects of Cheonggukjang Through Modulation of Lipid Metabolism in Diet-Induced Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
땅콩 분말을 첨가한 청국장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Immunomodulatory Effect of Fermented Soybean Products (Cheonggukjang) and Their Related Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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