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유자 첨가 동치미의 관능적 및 텍스쳐 특성
한국식품조리과학회지
1997 .01
Isolation of Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria from Fermented Vegetable Food
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
Isolation and Characterization of Lactic Acid Bacteria Inhibiting Harmful Pathogens
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Analysis of Vaginal Lactic Acid Producing Bacteria in Healthy Women
The Journal of Microbiology
2007 .12
Enhanced Functionality of Mixed Lactic Acid Bacteria Isolated from Dongchimi, Korean Fermented Watery Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Isolation and Molecular Characterization of Lactic Acid Bacteria (LAB) from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
동치미의 맛 성분에 대한 연구
한국식품조리과학회 학술 Seminar
1989 .01
무 쥬스 제조를 위한 starter로써 동치미에서 분리한 유산균의 동정 및 발효 특성
미생물학회지
1999 .12
냉면육수의 품질에 관한 연구 - 동치미 발효 정도와 첨가량에 따른 관능적 및 미생물학적 특성 -
한국식품조리과학회지
2005 .01
β-Galactosidase 생산 유산균 선별 및 특성 조사
미생물학회지
2006 .09
유자 첨가 동치미의 이화학적 및 미생물학적 특성
한국식품조리과학회지
1997 .01
유산균을 함유한 알긴산 미세입자의 제조와 특성
생명과학회지
2007 .12
Identification of Dextran Producing Lactic Acid Bacteria that Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
자소자 첨가 동치미의 유리당, 유리아미노산, 비휘발성 유기산 및 휘발성 향기성분
한국식품조리과학회지
2003 .01
Isolation and Characterization of Histamine-Producing Bacteria in Fermented Fish Products in Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2010 .05
Inhibition of Biogenic Amines Producing Bacteria by Lactic Acid Bacteria
한국생명과학회 심포지움
2008 .10
Isolation and Characterization of Fe-Reducing Bacteria
한국동물학회 학술대회
1999 .01
Development of a Colorimetric Quantification Method for Characterization of Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
동치미의 맛 성분에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1990 .01
Utilization of Lactic Acid Bacteria in Food Processing
한국생명과학회 학술발표회
2000 .01
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