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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFFERENCES
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Thermoluminescence (TL) Detection for Irradiated Spices
Food Science and Biotechnology
2000 .04
Photostimulated luminescence-thermoluminescence 분석체계를 이용한 조사 처리된 건어류의 luminescence 판별 특성
한국식품과학회지
2013 .02
Properties of Pulsed Photostimulated Luminescence and Thermoluminescence for Detection of Gamma - Irradiated Teas during Storage
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .09
Thermoluminescence(TL)를 이용한 농산물의 방사선 조사유무 확인
한국식품과학회지
2000 .06
건포도와 건바나나의 감마선 조사와 저장기간에 따른 열발광 및 전자스핀공명 특성과 관능적 품질
한국식품영양과학회지
2002 .08
PSL, TL 및 ESR 분석에 의한 감마선 조사 한약재의 검지 특성
한국식품영양과학회지
2008 .11
전자선 조사 처리한 마늘분말 첨가 불고기소스의 혼합비와 살균처리에 따른 열발광 판별특성 : 실험실 교차 검증시험
한국식품영양과학회지
2013 .11
조사 선량에 따른 품목별 PSL과 TL 시험법 적용 가능성 검증
한국식품위생안전성학회지
2010 .01
Physical Methods for the Identification of Irradiated Food
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
TL, ESR 및 DNA Comet 분석에 의한 원산지별 땅콩의 방사선 조사 검지 특성
한국식품영양과학회지
2001 .12
Properties of PSL, TL, and ESR to Identify the Irradiated Sesame Seeds after Steaming
Food Science and Biotechnology
2009 .04
TL Characteristics of Irradiated Feldspar Followed by Microwave Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
The Use of Pulsed Photostimulated Luminescence (PPSL) and Thermoluminescence (TL) for the Detection of Irradiated Perilla and Sesame Seeds
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .09
물리적 방법(PSL, TL)을 이용한 선종별 조사처리 식품의 검지 특성
한국식품과학회지
2016 .10
Observation of Several Detection Factors Derived from Thermoluminescence of Mineral Separated from Irradiated Korean Sesame and Perilla Seeds Stored under Different Storage Conditions
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .06
Irradiated Foods Detection by Thermoluminescence (TL) and DEFT/ APC Analysis
Food Science and Biotechnology
2004 .04
Thermoluminescence (TL) of Minerals Separated from Irradiated Mussel
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
There is a Salt that Does Not Increase Blood Pressure Even in Salt-Sensitive Animal Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Changes in Thermoluminescence of Mineral Separated from Irradiated Shellfish under Various Storage Conditions
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .03
절임 방법과 소금 종류를 달리하여 제조한 절임 배추의 품질특성 비교
한국식품영양과학회지
2014 .07
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