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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Thermoluminescence(TL)를 이용한 농산물의 방사선 조사유무 확인
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2000 .06
Irradiated Foods Detection by Thermoluminescence (TL) and DEFT/ APC Analysis
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2004 .04
Thermoluminescence 측정에 의한 감자와 마늘의 방사선 조사유무 확인
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1998 .04
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2005 .03
Detection of Irradiated Model Food Containing Salt by Thermoluminescence Measurement
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1998 .03
Photostimulated luminescence-thermoluminescence 분석체계를 이용한 조사 처리된 건어류의 luminescence 판별 특성
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2013 .02
감마선 및 전자선 조사 처리 건조향신료에 대한 광자극발광, 열발광 및 전자스핀공명의 분광학적 분석 비교
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2014 .04
Identification of Gamma Irradiation of Imported Spices
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2004 .12
Effect of Mineral Separation Methods on Thermoluminescence Characteristics of E-beam Irradiated Processed Foods
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2016 .10
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2014 .10
전자선 조사 처리한 마늘분말 첨가 불고기소스의 혼합비와 살균처리에 따른 열발광 판별특성 : 실험실 교차 검증시험
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2013 .11
A Comparative Study on Mineral Separation Methods for Thermoluminescence Analysis of Irradiated Dried Marine Products
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2012 .10
The Use of Pulsed Photostimulated Luminescence (PPSL) and Thermoluminescence (TL) for the Detection of Irradiated Perilla and Sesame Seeds
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2000 .09
Changes in Thermoluminescence of Mineral Separated from Irradiated Shellfish under Various Storage Conditions
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2002 .06
건포도와 건바나나의 감마선 조사와 저장기간에 따른 열발광 및 전자스핀공명 특성과 관능적 품질
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2002 .08
Properties of PSL, TL, and ESR to Identify the Irradiated Sesame Seeds after Steaming
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2009 .04
Identification of Irradiation Treatment of Korean Susam by Using Thermoluminescence (TL) Analysis
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2004 .10
물리적 방법(PSL, TL)을 이용한 방사선 조사 건조 채소류의 검지
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2006 .04
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