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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical and Gelatinization Characteristics of Rice Varieties with Different Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
쌀 전분의 Amylose-lipid Complex의 DSC 특성과 Amylose 정량
한국식품과학회지
1989 .08
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Rapid Prediction of Amylose Content of Polished Rice by Fourier Transform Near-Infrared Spectroscopy
Food Science and Biotechnology
2007 .06
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Waxy Rice Flours on Rice Muffins Containing Various Combinations of Nonwaxy/Waxy Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1994 .06
근적외선분광분석에 의한 육성계통 벼 유전자원의 아밀로스 및 단백질 성분함량에 관한 통계분석
한국육종학회지
2019 .01
Preparation and Characteristics of Fresh Cut Rice Noodle Like Udon Using Rice Flours Controlled Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparative Study of High Amylose and Low Amylose Rice for the Preparation of Puto, a Filipino Fermented Rice Cake
Food Science and Biotechnology
1992 .12
죽 가공성 평가를 위한 원료 쌀의 품질지표
한국식품영양학회지
2020 .01
벼에서 T-DNA가 삽입된 저아밀로스 배유의 미립특성
경북대농학지
2011 .01
아밀로오스 함량별 쌀전분의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1989 .12
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