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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
유색보리 Methanol 추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2011 .07
유색 보리 종실의 품종별 색소 특성
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2003 .01
Relationship of Radical Scavenging Activities and Anthocyanin Contents in the 12 Colored Rice Varieties in Korea
Applied Biological Chemistry
2011 .01
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Applied Biological Chemistry
1979 .01
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2013 .01
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Food Science and Preservation
2000 .09
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2004 .11
Relationship of Phenolic Compounds and Free-radical Scavenging Activity in Black and Red Rice Extract
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2010 .01
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2018 .10
유색보리 및 청보리의 급여가 산란계의 생산성과 계란의 품질 및 혈액성상에 미치는 영향
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