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Lysophosphatidylethanolamine Enhances Ripening and Prolongs Shelf Life in Tomato Fruit: Contrasting Effect on Mature Green vs Red Tomatoes
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .04
PLANT BIOREGULATORS IN FRUIT PRODUCTION : AN OVERVIEW AND OUTLOOK
한국원예학회 학술발표요지
1997 .10
토마토 과실의 Ca2+ 흡수유형이 과실의 Ripening에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
STAY-GREEN Controlling Brown Fruit Color, Leaf Senescence and Fruit Shelf-Life in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
백산차 추출물의 항산화 및 항염증 활성
Food Science and Preservation
2017 .11
Postharvest Effects on the Quality of Horticultural Products : Using 1-MCP to Understand the Effects of Ethylene on Ripening and Senescence Processes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Metabolism of Reactive Oxygen: Dynamic Changes during Tomato Fruit Ripening and Senescence
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Regulation of Bioregulator to Calcium Absorption and Its Kinetics in Apple Roots
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
6. 토마토 (Lycopersicum esculentum Mill.) 과실의 성숙별 Ethylene 생성량과 막구조의 변화
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Ethylene Metabolism and Bioactive Compounds in Ethylene-Treated ‘Hayward’ Kiwifruit during Ripening
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .04
收穫後 몇가지 處理(Ca++, Na+, Ethylene)가 감의 Ripening에 미치는 效果
한국원예학회 학술발표요지
1988 .02
Effect of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) on Postharvest Quality and Shelf Life of Jujube Fruits with Different Ripening Stage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Postharvest Physiology of Persimmon Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
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