지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
녹차 첨가 서리태 청국장의 항산화 증진 효과
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .03
[P10-113] Radical scavenging effects of Seolitae Chungkukjang added with green tea powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Protective Effect of Chungkukjang from Sunchang Province against Cellular Oxidative Damage
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
Protective Activity of Seolita Cheonggukjang Added with Green Tea against Superoxide Anion-Induced Oxidative Stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P2-27] Quality Characteristics of Bread with Chungkukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
대두와 청국장 추출물의 항산화능과 혈전용해능
Food Science and Preservation
2011 .12
Studies on Development of Preparation Method of Black Soybean Chungkukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Seolitae Cheonggukjang added with Green Tea ameliorates The Oxidative Stress in LLC-PK₁ Renal Epithelial Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-106] Protective Effects of Mulberry Leave and Green Tea Extracts against Oxidative Stress Induced by AAPH or Cu2 in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P8-210] Antioxidative Effects of Chungkukjang Preparation by Adding Sun-Dried Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Characteristics Comparison of Chungkukjang Fermentation with Single and Mixed Starters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
녹차첨가 서리태청국장의 이화학적 특성 및 유리기 소거능
한국식품영양과학회지
2008 .04
청국장 製造에 關한 硏究
한국식품과학회지
1971 .04
[OP-09] Antioxidant, Tyrosinase Inhibitory, and Acetylcholine esterase Inhibition Activities of Green Tea, Green Tea Seed, and Green Tea Pericarp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
시판 청국장 분말제품의 품질 및 기능성분
한국식품영양과학회지
2007 .01
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
가지(Solanum melongena L.) 활성물질의 라디칼 소거능과 산화적 스트레스에 대한 세포 보호 효과
Korean Journal of Agricultural Science
2011 .12
Changes in the Characteristics of Extracted Horse Oil Added with Green Tea leaves According to Storage Temperature, Storage Time and Green Tea Addition Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
0