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녹차 첨가 서리태 청국장의 항산화 증진 효과
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .03
Protective Activity of Seolitae Chungkukjang Added with Green Tea against Cellular Oxidative Stress induced by AAPH
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Seolitae Cheonggukjang added with Green Tea ameliorates The Oxidative Stress in LLC-PK₁ Renal Epithelial Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
녹차첨가 서리태청국장의 이화학적 특성 및 유리기 소거능
한국식품영양과학회지
2008 .04
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Free Radical Scavenging Activity of Methanol Extracts of Chungkukjang
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
전자빔 조사가 녹차 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2006 .07
[P2-27] Quality Characteristics of Bread with Chungkukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P8-210] Antioxidative Effects of Chungkukjang Preparation by Adding Sun-Dried Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Anti-obesity Effects of Green Tea Powder and Its Components
한국식품과학회 심포지엄
2003 .06
Studies on Development of Preparation Method of Black Soybean Chungkukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Protective Effect of Chungkukjang from Sunchang Province against Cellular Oxidative Damage
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
시판 청국장 분말제품의 품질 및 기능성분
한국식품영양과학회지
2007 .01
Changes in the Characteristics of Extracted Horse Oil Added with Green Tea leaves According to Storage Temperature, Storage Time and Green Tea Addition Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
대두와 청국장 추출물의 항산화능과 혈전용해능
Food Science and Preservation
2011 .12
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
[OP-09] Antioxidant, Tyrosinase Inhibitory, and Acetylcholine esterase Inhibition Activities of Green Tea, Green Tea Seed, and Green Tea Pericarp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
가루녹차 첨가가 제면 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .10
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