지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results
Discussion
Conclusion
Literature Cited
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Metabolic Phenotyping of Berries in Different Six Grape (Vitis vinifera) Cultivars
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Wine Grape Breeding and Cultivation System Development for High Quality wine Production in Korea : Wine Characteristics on Cultivation and Harvest time of ‘Cheongsoo’, New Wine Grape Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
국내 육성 포도 ‘두누리’ 품종의 성숙 시기별 과실특성과 포도주 품질특성
Food Science and Preservation
2012 .12
A Histological Study on Berry Cracking in Grapes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Vitis vinifera 적포도의 성숙중 화학성분의 변화
한국식품영양과학회지
1993 .05
Quality Characteristics and Physiological Functionality of Grape and Wild Grape Wines
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Growth Rate of Grape Berry Varies Considerably among the Different Parts of the Berry
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
The Antioxidant Activity of Various Cultivars of Grape Skin Extract
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Berry Thinning Effects on the Fruit and Wine Quality of Grape ‘Muscat Bailey A’
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
국내산 포도와 수입산 포도의 페놀계화합물 함량
한국식품과학회지
2020 .06
Physiological and Histological Characteristics of Berry Cracking in Grapes (Vitis spp.)
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .10
Developing New Grape Cultivar ‘Doonuri’ for Desert and Wine Making
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Fruit Characteristics of 3x Progenies Derived from Cross Between 4x and 2x Grape Cultivar
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Breeding of Black Table Grape Cultivar 'Jinok' (Vitis hybrid) with High Quality
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[P2-62] Physicochemical characteristics of four different berries cultivar in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
국내포도주(國內葡萄酒) 생산(生産)을 위(爲)한 포도(葡萄)의 품종(品種) 선택(選擇) 및 최적(最適) 효모(酵母) 균주(菌株)의 선발(選拔)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1975 .01
Effect of Post-harvest Ethanol Treatments on the Decay and Quality of Table Grape
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
쌀과 포도를 혼합하여 발효시킨 쌀포도주의 발효 특성
한국식품과학회지
2004 .08
0