지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Development of Grilled-type Shrimp Flavor by Maillard Reaction and Sensory Evaluation
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
Reaction flavor 기술을 이용한 구운 쇠고기향 개발
한국식품과학회지
2003 .12
[P3-57] Development of natural meat-like flavor based on Maillard reaction products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
천연 조미향상물질의 첨가에 의한 Maillard 반응에서 Meat-like Flavor의 개발
한국식품과학회지
1997 .10
Meat-like Flavor 개발을 위한 당-아미노산 Model System에서의 Maillard 반응
한국식품과학회지
1997 .10
[특집 : 식품 향기성분의 연구동향] 새로운 식품향 제조방법으로서의 Reaction Flavor 기술
식품산업과 영양
2001 .08
The Significance of Pyrazine Formation in Flavor Generation during the Maillard Reaction
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
The Study on the Formation of Sulfur-Containing Compounds Responsible for Meat Flavor Generated by the Maillard Reaction
Food Science and Biotechnology
1998 .06
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Flavor Release from Ice Cream during Eating
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Generation of Sesame Flavor by the Thermal Reaction Technique
Food Science and Biotechnology
2007 .02
마늘 flavor
한국식품영양과학회지
1983 .06
Flavor and Sensory Attribute in Yogurt Fermentation
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Analysis of Flavors in Foods
식품과학과 산업
2001 .09
Encapsulation of Flavors by Molecular Inclusion Using β-Cyclodextrin : Comparison with Spray-drying Process Using Carbohydrate-based Wall Materials
Food Science and Biotechnology
2009 .02
조립 식품의 Flavoring
식품과학과 산업
1982 .09
0