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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Enhanced Microbial, Functional and Sensory Properties of Herbal Yogurt Fermented with Korean Traditional Plant Extracts
한국축산식품학회지
2016 .01
Comprehensive Evaluation of Microbiological and Physicochemical Properties of Commercial Drinking Yogurts in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
Optimum Fermentation Conditions for Making of a New Type Vegetable Yogurt
Food Science and Biotechnology
2004 .10
저장중 요구르트의 향미성분이 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1995 .12
방울토마토(Lycopersicon escylentnm mill ssp.)를 添加한 Yogurt의 製造에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
1998 .12
Physicochemical and Sensory Properties of Yogurt Supplemented with Corni fructus during Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .03
Antibacterial Effects against Various Foodborne Pathogens and Sensory Properties of Yogurt Supplemented with Panax ginseng Marc Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect of Stabilizers on the Physical Properties of Unsweetened Plain Yogurt
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Preparation and Quality Characteristics of Yogurt Added with GABA Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes of Volatile Flavor Compounds in Traditional Soy-Sauce during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
메밀을 첨가한 발효유의 향기성분과 발효특성에 관한 연구
한국식품과학회지
2013 .06
Physicochemical and Sensory Properties of Yogurt Supplemented with Corni fructus during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Flavor Release from Ice Cream during Eating
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Preparation of Yogurt Added with Angelica keiskei Juice and Its Quality Characteristics
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .06
Reaction flavor 기술을 이용한 구운 쇠고기향 개발
한국식품과학회지
2003 .12
Quality Characteristics and Antioxidant Capacities of Commercial Set Yogurts in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
충북지역 된장의 발효기간 중 이화학적 품질 및 향기 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
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