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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Evaluation of Physiological Activities of the Citron (Citrus junos Sieb. ex TANAKA) Seed Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Hair Growth Promoting Effect of Citron Seed Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-37] Extraction Yield and Functional Properties of Citron Seed Extracts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
유자의 향미성분에 관한 연구
Food Science and Preservation
2006 .04
국내 냉동유자로 제조한 유자잼의 품질특성
한국식품과학회지
2006 .04
산지별 유자의 이화학적 특성, 유리당 및 향기성분
한국식품영양과학회지
2010 .01
Evaluation of Physiological Activities of the Citron (Citrus junos Sieb. ex TANAKA) Seed Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .09
[P3-94] Physiological and Antiproliferation Activity on the Citron Seed Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Changes of Physicochemical Properties and Functional Components of Citron Pomace by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
유자(Citrus junos SIEB ex TANAKA)종실 에탄올추출물의 항산화효과
한국식품영양과학회지
2006 .03
유자씨 추출물의 생리활성과 암세포 성장 억제효과
한국식품영양과학회지
2009 .12
Improvement Effect of Blood Glucose and Lipid for Garlic and Citron in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-359] Antioxidant Activities of Extracts from pre-ripened Finger Citron Fruit (Citrus medica L)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
유자 착즙액의 화학적 특성
한국식품과학회지
1994 .10
한국의 유자 수요 및 적정면적 분석
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
한국의 유자 수요 및 적정면적 분석
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
유자의 냉각특성 및 저장중 품질변화
한국식품과학회지
1996 .12
Contents of Polyphenols and Limonoids in Citron (Citrus junos Sieb. ex Tanaka) Seed Extracts and Their Antioxidant Properties
Food Science and Biotechnology
2008 .04
Effect of Pretreatment Condition of Fradrant Citrus Seed on the Productivity and Quality of Cold Pressed Citron Oil
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
유자액 처리에 의한 고등어유와 필렛의 냉장 저장중 품질 특성
한국식품과학회지
2004 .08
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