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유자씨 추출물의 생리활성과 암세포 성장 억제효과
한국식품영양과학회지
2009 .12
[P8-37] Extraction Yield and Functional Properties of Citron Seed Extracts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Evaluation of Physiological Activities of the Citron (Citrus junos Sieb. ex TANAKA) Seed Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Hair Growth Promoting Effect of Citron Seed Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Flavonoids and Functional Properties of Germinated Citron (Citrus junos Sieb. ex TANAKA) Shoots
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Evaluation of Physiological Activities of the Citron (Citrus junos Sieb. ex TANAKA) Seed Extracts
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .09
비타민 C가 첨가된 유자 추출물의 항산화능과 암세포 증식억제 상승효과
Food Science and Preservation
2006 .10
국내 냉동유자로 제조한 유자잼의 품질특성
한국식품과학회지
2006 .04
산지별 유자의 이화학적 특성, 유리당 및 향기성분
한국식품영양과학회지
2010 .01
[P8-248] Physiological Activities of Extract from Mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Contents of Polyphenols and Limonoids in Citron (Citrus junos Sieb. ex Tanaka) Seed Extracts and Their Antioxidant Properties
Food Science and Biotechnology
2008 .04
유자(Citrus junos SIEB ex TANAKA)종실 에탄올추출물의 항산화효과
한국식품영양과학회지
2006 .03
[P8-359] Antioxidant Activities of Extracts from pre-ripened Finger Citron Fruit (Citrus medica L)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
한국의 유자 수요 및 적정면적 분석
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
한국의 유자 수요 및 적정면적 분석
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Effect of Pretreatment Condition of Fradrant Citrus Seed on the Productivity and Quality of Cold Pressed Citron Oil
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Changes of Physicochemical Properties and Functional Components of Citron Pomace by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
유자의 향미성분에 관한 연구
Food Science and Preservation
2006 .04
유자과즙의 저장 및 착즙조건에 따른 품질변화
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Improvement Effect of Blood Glucose and Lipid for Garlic and Citron in Streptozotocin-Induced Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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