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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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식육 가공의 Microbial Transglutaminase 이용 및 작용기작
축산식품과학과 산업
2012 .01
Inhibition of Transglutaminase and Microbial Transglutaminase Activity by Garlic
Food Science and Biotechnology
2007 .04
미생물유래 transglutaminase를 이용한 식품단백질의 유화안정성 향상에 관한 연구
한국식품과학회지
2005 .04
Transglutaminase를 처리한 분말 유제품의 특성
한국식품과학회지
2005 .06
미생물성 Transglutaminase에 의한 유채단백질의 겔화
한국식품과학회지
1999 .10
식품에 미생물 유래 Transglutaminase의 이용 가능성 - 식육 및 수산가공품을 중심으로 -
축산식품과학과 산업
2015 .01
Streptomyces mobaraensis로부터 생산되는 transglutaminase 분리 및 모델식품 적용
한국식품과학회지
2003 .04
Transglutaminase 첨가가 튀긴 어묵의 레올로지 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .08
Transglutaminase를 처리한 분말 유제품의 전기영동적 특성
한국식품과학회지
2006 .04
Microbial Transglutaminase Induced Cross-linking of a Selected Comminuted Muscle System : Processing Conditions for Physical Properties of Restructured Meat
Food Science and Biotechnology
2003 .08
Physical Properties of Low-fat Sausages Induced by Microbial Transglutaminase during In Vitro Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Heat-Induced and Transglutaminase-Catalyzed Gelations of Coconut Proteins
Food Science and Biotechnology
1995 .09
[P4-02] Influence of transglutaminase induced cross-linking on properties of fish gelatin films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
A multiple-reaction monitoring (MRM) LC-MS/MS method for detection of microbial transglutaminase from Streptomyces Mobaraensis in meat and meat products
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
토양 방선균 Streptomyces platensis YK-2가 생산하는 Transglutaminase의 정제 및 효소학적 특성
한국식품영양과학회지
2009 .06
Improvement of Production of Promomycin by Media Optimization and Pilot-scale Fermentation of Streptomyces sp. AG-P1441
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2011 .04
[P5-73] Purification of Transglutaminase from Streptomyces pla-tensis YK-2 and Improvement of Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Medium optimization for keratinase production by a local Streptomyces sp. NRC 13S under solid state fermentation
Journal of applied biological chemistry
2013 .01
High Temperature Soybean Fermentation Using Microbial Strains Isolated at High Temperatures
Food Science and Biotechnology
2004 .04
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