지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Strategy for Prevention of Weakly Flocculating Characters in Bottom Brewing Yeast Strains
Food Science and Biotechnology
2008 .06
Thermal Resistance of Saccharomyces cerevisiae, a Brewing Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Fermentation Characteristics of Brewing Yeast HCS with Glucoamylase Expression by Rare Mating and Beer Analysis
Food Science and Biotechnology
2002 .02
탁주효모(濁酒酵母)에 관(關)한 연구(硏究) (제2보(第2報)) -탁주료의 발효(醱酵)에 미치는 효모(酵母)의 종류(種類)와 담금 조건(條件)의 영향(影響)-
Applied Biological Chemistry
1973 .01
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Establish for Manufacturing Process of Craft Beer using Indigenous Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
효모 종류에 따른 참외의 알코올발효 특성
Food Science and Preservation
2011 .10
Starter Development and Industrialization of Brewing Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
쌀 첨가비율에 따른 맥주의 품질 특성 평가
Food Science and Preservation
2017 .10
맥주의 발효과정에서 효모와 발효온도가 황화수소의 발생에 미치는 영향
한국식품과학회지
2008 .04
해양 심층수 첨가에 따른 알콜발효 효모의 증식 변화
Food Science and Preservation
2003 .09
구기자 잎 첨가 막걸리 제조에 알맞은 적정효모 선발 및 최적 발효조건 설정
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
[P8-207] Improvement of Antioxidant Activity of Grape Skin by Alcohol Fermentation by Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Brewing Characteristics of Chungju Mashed with Different Yeast Strains and Aspergillus Oryzae Isolated from Korean Rice Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Brewing Time on Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activity of Blended Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
효모첨가(酵母添加)에 의(依)한 고추장의 양조(釀造)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1979 .01
0