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이용수
서론
나노에멀젼의 정의 및 형성 기작
식품 나노에멀젼의 분류
식품 나노에멀젼의 제조방법
식품기능성분 전달용 나노에멀젼 및 소재의 이용 가능성
식품나노에멀젼 및 소재의 안전성 검증
참고문헌
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Oil 종류에 따라 제조된 Nanoemulsion 안정성 평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
식품나노소재로서의 나노에멀젼
식품과학과 산업
2014 .03
Fabrication and characterization of Turmeric extract-loaded nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fabrication of α-tocopherol-loaded nanoemulsions and their physiochemical property
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고기능성 화장품 산업에서의 나노기술 최근 연구 동향
식품과학과 산업
2002 .12
Effects of Surfactants on the Formation and Stability of Capsaicinloaded Nanoemulsions
Food Science and Biotechnology
2009 .10
u-식품시스템
식품기술
2010 .01
u - 식품시스템
식품과학과 산업
2010 .09
신기술신소재 - U-식품
식품기술
2009 .01
Effect of Nanoemulsion Prepared with Different Oil Type on Inhibition of Microbial Growth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Verification of Turmeric Extract-loaded Nanoemulsions in Various Food Simulants and Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Observation of Evening Primrose Oil Nanoemulsion During Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Turmeric Nanoemulsions and Their Application in the Production of Functional Hams
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
고령자용 식품의 제조 기술 동향
식품과학과 산업
2010 .03
Techniques for Formulation of Nanoemulsion Drug Delivery System: A Review
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
초고압균질기 밸브 타입에 따른 coenzyme Q10 나노에멀젼의 제조 및 안정성
한국식품과학회지
2010 .10
선택적 방향과 향기의 지속성을 갖는 고기능성 마이크로캡슐 한지의 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2000 .11
Characterization of nanoemulsion with saponin for potential application in oral delivery of vitamin A and E
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization of red ginseng extract nanoemulsion for spray drying by response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Physiochemical characterization and antimicrobial activity of selected essential oil-based nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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