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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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[P6-40] Isolation and Characterization of Lactic Acid Bacteria with High γ-Aminobutyric Acid Producing Capacity from Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Optimization of γ-Aminobutyric Acid (GABA) Production to Using Apple Pomace by Fermentation Using Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P6-35] Production and Characterization of Cheese with Enhanced Levels of GABA and Free Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Salt Stress-Enhanced γ-Aminobutyric Acid (GABA) in Tomato Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Screening and Isolation of γ-aminobutyric acid (GABA) Producing Yeast from the Traditional Fermented Soy-sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Lactobacillus casei AHU 1055 on the Fermentation and Flavor of Cheddar Cheese Slurries
Food Science and Biotechnology
1992 .12
Production of γ-Aminobutyric acid in Chongmyeongtang by Lactobacillus plantarum K154
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Production of Gamma-Aminobutyric Acid by Lactobacillus sakei B2-16 Using Fed-batch Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
혐기처리 녹차의 처리조건에 따른 r-Aminobutyric Acid(GABA) 및 주요 성분의 변화
한국식품과학회지
1992 .08
Fortification of γ-aminobutyric acid in spirulina by fermentation using Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Production of Poly-γ-glutamic Acid and γ-Aminobutyric Acid by Mixed Fermentation using Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
한국의 Cheese 생산에 대하여
우유
1983 .01
치즈 제품의 조직특성 및 규격연구
한국축산식품학회지
2003 .01
INFLUENCES IN THE DEVELOPMENT OF THE CHEESE MARKET IN KOREA
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
[P8-232] 복분자주스에서 γ-aminobutyric acid (GABA) 생산 유산균에 의한 GABA생성 조건
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
가공 Cheese와 그전망
식품공업
1980 .01
Physiological Characteristics and GABA Production of Lactobacillus plantarum K255 Isolated from Kimchi
한국축산식품학회지
2013 .01
Evaluation of Natural Food Preservatives in Domestic and Imported Cheese
한국축산식품학회지
2016 .01
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