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이용수
서론
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결과 및 고찰
요약
문헌
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밀가루 식품의 알루미늄 함량
한국식품과학회지
1995 .06
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Flour Characteristics and End-Use Quality of Korean Wheats with 1Dx2.2+1Dy12 Subunits in High Molecular Weight Glutenin
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
밀의 경도가 밀가루 제품에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1991 .12
국산 밀가루의 반죽특성
Food Science and Preservation
1999 .06
밀의 도정 및 발효 균주에 따른 우리밀 메주의 품질특성
Food Science and Preservation
2012 .12
염소처리가 밀가루의 지방질 조성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1992 .04
Prediction of Bread-Making Properties Using Intrinsic Wheat Quality Characteristics
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Substituting Normal and Waxy-Type Whole Wheat Flour on Dough and Baking Properties
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
분자표지인자를 이용한 밀 연구 현황과 국산 밀의 연구 방향
한국육종학회지
2013 .01
효소 분해에 의한 밀가루의 항원성 저감화
한국식품과학회지
2004 .02
국산밀 품종의 밀가루 특성과 가공적성 I. 밀가루 특성
한국육종학회지
2010 .01
국산밀 제분부산물을 첨가한 고식이섬유빵의 품질 특성
Applied Biological Chemistry
2003 .01
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