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요약
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문헌
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Flour Characteristics and End-Use Quality of Korean Wheats with 1Dx2.2+1Dy12 Subunits in High Molecular Weight Glutenin
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
Substituting Normal and Waxy-Type Whole Wheat Flour on Dough and Baking Properties
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
Effect of Enzymatically Hydrolyzed Vital Wheat Gluten on Dough Mixing and the Backing Properties of Wheat Flour Frozen Dough
Food Science and Biotechnology
2006 .04
밀가루 식품의 알루미늄 함량
한국식품과학회지
1995 .06
Physical and Microstructural Properties of Wheat Flour Extrudates as Affected by Vital Gluten Addition and Process Conditions
Food Science and Biotechnology
2003 .02
국산 밀가루의 반죽특성
Food Science and Preservation
1999 .06
밀의 경도가 밀가루 제품에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1991 .12
염소처리가 밀가루의 지방질 조성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1992 .04
Vital Wheat Gluten의 제조
한국식품과학회지
1973 .03
밀과 밀가루 중 알루미늄포스파이드 잔류량 모니터링
한국식품과학회지
2005 .08
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국산밀 품종의 밀가루 특성과 가공적성 I. 밀가루 특성
한국육종학회지
2010 .01
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