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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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동결저장온도가 냉동만두의 저장성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1991 .10
기능성 음료의 유통기간 예측
Food Science and Preservation
2006 .04
묵은지 첨가에 따른 만두의 품질특성
Food Science and Preservation
2012 .04
Long Shelf-life 특성검정을 위한 기준 확립
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Impact of Storage Method and Shelf Temperature on Quality Attributes and Physiological Metabolism of ‘Fuji’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .06
[S8-3] Effects of Freezing Rates and Storage Temperatures on the Quality of Frozen Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Setting of oyster shelf life and quality improvement
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Comparison of Shelf-life by Leaf Lettuce Cultivars During Storage
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
식품별 Shelf-life 예측사례
식품과학과 산업
1987 .12
오리 부산물 종류별 영양학적 특성 및 냉동저장 (-20℃)에 따른 품질변화
한국축산식품학회지
2013 .01
Shelf Life Determination of Precooked Frozen Pork Cutlets
Food Science and Biotechnology
2001 .06
천연 보존제와 저장 온도가 돈육의 품질과 Shelf-life에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .08
Processing Conditions and Quality Stability of Precooked Frozen Fish Foods during Frozen Storage : I. Processing Conditions and Quality Stability of Mackerel Steak during Frozen Storage
한국식품과학회지
1982 .12
Prediction of the Shelf-life of Chilled Foods at Various Temperatures
Applied Biological Chemistry
2008 .01
신선편이 감자의 유통형태별 품질특성 및 Shelf-life 설정 연구
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
김치의 저장성에 미치는 발효성당의 영향과 Shelf-Life예측 모델
한국식품과학회지
1992 .04
저장온도 및 포장재에 따른 절단배추 김치의 품질변화 및 Shelf-life
Food Science and Preservation
1995 .12
Effect of Different Packaging Types and Storage Temperatures on the Establishment of Shelf-life of Pork Meat Batter during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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