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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Determination of Shelf Life Model of Pork Cutlet and Pork Lard during Accelerated Storage Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
Effect of Ginseng Distillate on Flavor Profiles of Pork Cutlet
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
인삼사포닌이 첨가된 돈가스 제품의 이화학적 및 관능적 특성
한국축산학회지
2003 .01
브레딩시 밀 식이섬유 첨가가 돈육 등심 돈가스 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
Processing Conditions and Quality Stability of Precooked Frozen Fish Foods during Frozen Storage : I. Processing Conditions and Quality Stability of Mackerel Steak during Frozen Storage
한국식품과학회지
1982 .12
가공조건이 Pork Cutlet의 물리적 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2004 .01
Storage Quality and Shelf Life of Frozen Mandu
Food Science and Biotechnology
1995 .09
기능성 음료의 유통기간 예측
Food Science and Preservation
2006 .04
천연 보존제와 저장 온도가 돈육의 품질과 Shelf-life에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .08
국내산 진공 포장 냉장 돈육 뒷다리육의 미생물 수준에 의한 유통기한 설정
한국축산식품학회지
1998 .01
Long Shelf-life 특성검정을 위한 기준 확립
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
고선량 감마선 조사가 즉석 취식용 양념 돼지 갈비 구이의 저장성 및 지질 산화에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
냉동 및 냉장 저장한 돈까스와 햄버거스테이크의 품질특성
동물생명과학연구
2017 .06
Quality and Storage Properties of Cutlet Sauce Prepared with Salt Replacement after Sodium Reduction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
쌀된장 분말을 첨가한 돈가스 소스의 품질특성
Food Science and Preservation
2006 .08
Effect of Different Packaging Types and Storage Temperatures on the Establishment of Shelf-life of Pork Meat Batter during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Processing and quality properties of olive flounder Paralichthys olivaceus cutlet
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
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