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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Prediction of Wheat Flour-Extrudate Properties by Using Near Infrared Reflectance(NIR) Analysis
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Effects of feed Moisture Content on Enzymatic Hydrolysis of Corn Starch in Twin-Screw Extruder and Saccarification of the Dried Extrudates
Food Science and Biotechnology
2007 .06
Effects of Enzyme Treatment on Physicochemical Properties of Rice Extrudates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
벼의 수분함량이 쌀가루 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1995 .10
Physicochemical and Sensory Textural Properties of Rice Extrudate Depending on Extrusion Conditions
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .03
품종 및 입자크기가 쌀가루의 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .12
Effect of Psyllium Husk Content on Physical Properties of Rice Extrudates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physical and Microstructural Properties of Wheat Flour Extrudates as Affected by Vital Gluten Addition and Process Conditions
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Properties of Barley for Extrusion Processing
Applied Biological Chemistry
1982 .01
쌀의 원료상태 및 Extrusion Cooking 조건이 Puffed Extrudate의 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1990 .02
수분함량에 따른 곡류 압출성형물의 물리적 특성 비교
한국식품영양과학회지
2012 .11
Effects of Extrusion Conditions on the Physicochemical Properties of Extruded Red Ginseng
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
A comparison of raw and germinated barley extrudates with CO2 injection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of extrusion process on physicochemical and antioxidant properties of extrudates developed from corn flour and cocoa powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
쌀과 분리대두단백 혼합에 따른 조직화 특성
한국식품과학회지
1989 .12
[P3-02] Evaluation of Gelatinization Degree of Rice Extrudates with Enzymatic Method, Water Absorption Index, and Cold Viscosity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
반응표면분석을 이용한 쌀 - 대두단백 - 쥐치어 혼합물의 압출성형 최적화
한국식품영양과학회지
2004 .12
쌀의 수분함량별 Tempering 에 따른 제분 및 쌀가루의 특성
Food Science and Preservation
1999 .03
쌀의 수침 시간별 제분 및 쌀가루의 특성
Food Science and Preservation
1999 .03
Effects of Moisture Contents of Waxy Paddy on the Physical Properties of Dry-Milled Rice Flour in Comparison with Wet-Milled Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1995 .09
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