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요약
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문헌
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Phenol성 물질이 첨가된 Corn Oil-in-Water Emulsion의 산화에 미치는 Surfactant Micelle의 영향
Applied Biological Chemistry
2004 .01
Effect of Free Iron, Heme Pigments, and Iron Storage Proteins on the Oxidation of Lipids in Oil Emulsion
Food Science and Biotechnology
1996 .09
Electrophoretic Mobility to Monitor Protein - Surfactant Interactions
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
Analysis of Lipid Oxidation of Soybean Oil using the Portable Electronic Nose
Food Science and Biotechnology
2000 .06
World Oil Supply and The Role of Soybean Oil
식품과학과 산업
1983 .12
가열산화중의 콩기름의 유동학적 연구
한국식품과학회지
1985 .06
어유와 대두유로부터 기능성 유지의 효소적 합성
Food Science and Preservation
2008 .06
Separation of Lactoferrin from Model Whey Protein Mixture by Reverse Micelles Formed by Cationic Surfactant
Food Science and Biotechnology
2005 .02
脂質 종류에 따른 나일틸라피아의 성장 효과
한국양식학회지
1992 .11
[P1-25] Synthesis and Characterization of Structured Lipids from Docosahexaenoic Acid : Enriched Fish oil and Soybean oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
대두유의 열산화 안정상에 미치는 팜유 배합의 영향
한국식품과학회지
1991 .08
Effects of Sesame Oil on Thermooxidative Stability of Soybean Oil
Food Science and Biotechnology
2001 .08
자동산화 및 가열산화에 대한 압착 및 혼합 올리브유의 산화안정성
한국식품영양과학회지
2005 .01
Reaction Mechanisms and Kinetics of Antioxidant Using Arrhenius Equation in Soybean Oil Oxidation
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .03
정제공정이 참기름의 유지특성과 산화안정성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1993 .01
계면활성제 첨가가 커튼 코팅용 도공액의 물성과 커튼 안정성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2011 .12
촉매독이 대두유의 경화에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Economic and Right Uses of Surfactants for Increased Efficacy of Herbicides
한국잡초학회지
1991 .12
Oxidation Stability Model of Fish Oil
한국식품영양과학회지
1995 .06
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