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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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동지에는 팥죽을 끓이세요
한맛한얼
2009 .01
Study on Establishment of Criteria to Evaluate the Quality of Porridge by Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Shelf Life Determination of Precooked Frozen Pork Cutlets
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Cholesterol analysis of porridges widely consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Texture Properties and Radical Scavenging Ability of Porridge Products Based on Beans, Grains, and Nuts
Applied Biological Chemistry
2013 .01
가공식품의 품질개선 및 제품다양화 방안
식품공업
1984 .01
육가공제품에 대한 이해
육가공
2003 .01
쌀가공 산업과 쌀가공 제품 현황
식품저장과 가공산업
2010 .12
육가공 제품의 안전성
식품과학과 산업
1990 .12
어린인삼 첨가 굴죽통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2020 .10
가공치즈 제품의 품질과 이해
축산식품과학과 산업
2017 .01
쌀 입자 크기 및 물 첨가량에 따른 전복죽의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2008 .02
식육가공 제품의 제조기술
식품과학과 산업
1990 .12
Qualitative consumer research for development of home-meal replacement porridge products for breakfast for teenagers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P3-28] Ingredient Level Optimization of Ginseng-Chicken Meat Porridge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Processings and Quality Characteristics of the Instant Juvenile Anchovy Engraulis japonica Porridge Powder Product
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
육가공 제품의 영양
식품과학과 산업
1990 .12
육가공 산업 발전 방향 세미나 - 식육가공 제품의 제조기술
육가공
1991 .01
Correlating rheological properties of commercial chicken-based porridge to consumer preferences
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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