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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Thermoluminescence 측정에 의한 감자와 마늘의 방사선 조사유무 확인
한국식품과학회지
1998 .04
라면 건조 수프 재료의 방사선 조사 검지를 위한 Thermoluminescence 활용
한국식품과학회지
1998 .08
Thermoluminescence 측정에 의한 조미분말식품의 방사성 조사유무 확인
한국식품과학회지
1998 .06
Thermoluminescence(TL)를 이용한 농산물의 방사선 조사유무 확인
한국식품과학회지
2000 .06
Identification of Irradiation Treatment of Korean Susam by Using Thermoluminescence (TL) Analysis
Food Science and Biotechnology
2004 .10
감마선 조사와 저장 기간에 따른 건멸치류의 품질 및 열발광 특성
Food Science and Preservation
2002 .03
A Comparative Study on Mineral Separation Methods for Thermoluminescence Analysis of Irradiated Dried Marine Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Properties of Thermoluminescence according to Importation Area of Sesame and Perilla Seeds Treated with Irradiation
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
Thermoluminescence (TL) Detection for Irradiated Spices
Food Science and Biotechnology
2000 .04
Effect of Mineral Separation Methods on Thermoluminescence Characteristics of E-beam Irradiated Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Thermoluminescence, DNA Comet 및 DEFT/APC 분석에 의한 방사선처리 건고추의 저장 중 검지 특성
한국식품과학회지
2004 .12
Quality Characteristics of Commercial Dried Alaska Pollack
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Thermoluminescence of Mineral Separated from Imported Sesame and Perilla Seeds Treated with Ionizing Radiation
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Properties of Pulsed Photostimulated Luminescence and Thermoluminescence of Gamma-Irradiated Shrimp-Taste Seasoning Powder
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Multiple Detection to Identify Irradiated Brown Rice of Different Origins
Food Science and Biotechnology
2002 .06
Microbiological and thermoluminescence Studies on Irradiated Cow and Hen Feed-Approaches to Improve Quality and to Identify Irradiated Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P1-33] 조사선원(감마선, 전자선)에 따른 방사선 조사 밀의 Photo一stimulated Luminescence 및 Thermoluminescence 검지특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Irradiated Foods Detection by Thermoluminescence (TL) and DEFT/ APC Analysis
Food Science and Biotechnology
2004 .04
Monitoring of Electron Beam-irradiated Ingredient in Ssamjang by Thermoluminescence before and after Pasteurization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Comparative Analysis of the Physicochemical Properties of Sun-dried and Natural Cyclic Freeze-Thaw Dried Alaska Pollack
Food Science and Biotechnology
2007 .08
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