지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Production of Lipase-catalyzed Structured Lipid from Olive Oil with Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids
Food Science and Biotechnology
2009 .02
올리브유가 함유된 프레스햄 품질특성
한국축산식품학회지
2008 .01
올리브유의 기능성과 활성성분
한국식품과학회지
2012 .10
The Effects of Bioactive Compounds and Fatty Acid Compositions on the Oxidative Stability of Extra Virgin Olive Oil Varieties
Food Science and Biotechnology
2007 .06
올리브유가 첨가된 프레스햄의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
[P2-36] Improvement of Benzo[a]pyrene Analysis Method for Edible Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
PHENOLIC ANTIOXIDANT CONTENT OF OLIVE OILS AND THEIR POTENTIAL IN THE PREVENTION OF CANCER
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
올리브 잎의 적정 추출조건 및 추출물의 안정성 조사
한국식품과학회지
2005 .04
[P1-05] Antioxidative Effect of 80% Ethanol Extract from Several Olive Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P3-37] Sensory Properties and Stability in Low Temperature of Mayonnaise with Olive Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
유통 올리브유의 잔류 헥산에 대한 연구
한국식품영양과학회지
2006 .12
용토 종류가 올리브의 삽목발근에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Conservation of Iranian Olive Genetic Resources
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
식용유지류 중 벤조피렌의 함량 분석 및 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
Iranian Olive Cultivars Micro Propagation
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
A Comparative Study of the Morphological and Molecular Characteristics of Four Iranian Olive Cultivars
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Fatty Acid Composition as a Predictor for the Oxidation Stability of Korean Vegetable Oils with or without Induced Oxidative Stress
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .06
0