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서론
재료 및 방법
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요약
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문헌
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열수처리가 신선 편의가공 양파의 저장품질에 미치는 효과
한국식품과학회지
2004 .04
Effect of Hot Water Treatment on Biochemical Changes in Minimally Processed Onion
Food Science and Biotechnology
2003 .08
Quality Characteristics of Onion Juice Affected by Onion Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
박피양파의 선도유지를 위한 포장조건
Food Science and Preservation
1997 .12
Effect of Packaging Film and Initial Oxygen Concentration on Quality Maintenance of Shredded Green Onion
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[P4-06] 코팅 처리가 양파의 저장품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[S11-1] Comparison of Quality Characteristics in Domestic Onions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[S11-3] The Preference, Perception for Onion and the Wanted New Onion Products of Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
양파의 저장 온도 및 습도에 따른 품질변화
Food Science and Preservation
1999 .06
양파 품종과 재배환경에 따른 생육, 저장 및 신선 편이 특성
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
추비시기가 양파의 수량 및 저장성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2003 .09
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
Enhancement of Safety and Storage Stability of Minimally Processed or Prepared Vegetable by Ionizing Radiation
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
갈변반응을 이용한 흑양파의 제조 및 물 추출물의 항산화 효과
Food Science and Preservation
2011 .06
Comparative Growth Rates of Bacteria on Minimally Processed Meat-Vegetable Product under Modified Atmospheres
Food Science and Biotechnology
1998 .03
재구성 스틱형 육포의 포장방법이 저장중 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
열풍건조 황색 양파분말과 자색 양파분말을 첨가한 쿠키의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2008 .03
가스치환포장과 감마선조사 병용 처리한 최소가공 무의 미생물학적 안전성
한국식품과학회지
2005 .02
[S9-1] Development and Quality Characteristics of Onion Extracts for Health Supplement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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