지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Salt and Alkaline Reagent on Rheological Properties of Instant Noodle Flour Differing in Protein Content
한국식품과학회지
1991 .04
염소처리가 밀가루의 리올로지 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1992 .04
미강 식이섬유가 밀가루의 리올로지와 생국수의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .02
Studies on the Rheological Property of Korean Noodles : Ⅰ. Viscoelastic Behavior of Wheat Flour Noodle and Wheat-Sweet Potato Starch Noodle
한국식품과학회지
1983 .06
첨가제를 이용한 한국산 밀가루 국수의 탈색
한국식품과학회지
2000 .08
아스코르브산과 시스테인이 밀가루의 리올로지 성질과 노-타임 반죽법에 미치는 영향
한국식품과학회지
1989 .12
한국산 밀의 품종별 제면 특성과 밀가루의 이화학적 성질과의 관계
한국식품과학회지
1999 .02
인산칼슘히드록시아파타이트가 밀가루와 옥수수전분의 리올로지에 미치는 영향
한국식품과학회지
1991 .10
메밀복합분을 이용한 제면 특성
한국식품영양과학회지
1999 .04
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
Effect of Extraction Rate of Korean Wheat Flour on Rheological and Raw Noodle-Making Properties
Food Science and Biotechnology
2001 .06
쌀가루와 알칼리제를 첨가한 국수의 품질특성
한국식품과학회지
2019 .06
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
녹두전분의 리올로지 성질
한국식품과학회지
1990 .02
Flour Characteristics and End-Use Quality of Korean Wheats with 1Dx2.2+1Dy12 Subunits in High Molecular Weight Glutenin
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
Studies on the Rheological Property of Korean Noodles Ⅱ. Mechanical Model Parameters of Cooked and Stored Noodles
한국식품과학회지
1983 .09
모형식품의 리올로지 특성
Korean Journal of Agricultural Science
1995 .06
국산밀 품종의 밀가루 특성과 가공적성 I. 밀가루 특성
한국육종학회지
2010 .01
Effects of Wheat Flour Protein Contents on Ramyon (deep-fried instant noodle) Quality
한국식품과학회지
1991 .12
0