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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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찰흑미와 일반찰벼의 물리적 특성
한국식품과학회지
2002 .04
찰흑미와 찰벼를 첨가한 혼합밥의 텍스쳐
한국식품과학회지
2002 .04
Effects of Waxy Rice Flours on Rice Muffins Containing Various Combinations of Nonwaxy/Waxy Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1994 .06
Physicochemical Properties of Japonica Non-Waxy and Waxy Rice during Kernel Development
Food Science and Biotechnology
2006 .04
찰흑미(상해항혈나) 전분의 열수가용성 및 불용성 물질
한국식품영양과학회지
2005 .01
찰흑미와 일반찰벼 쌀가루의 이화학적 성질 비교
한국식품영양과학회지
2002 .01
찹쌀의 겨층 구조 및 전분의 몇가지 성질
Applied Biological Chemistry
1990 .01
Physicochemical properties of waxy rice flours prepared from soaked waxy rice grains with different soaking times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
찰성 및 메성 쌀보리가루의 첨가가 제빵 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .10
맵쌀 혼합비율에 따른 유과의 품질특성
한국식품과학회지
1991 .10
Inhibitory Effect of Germinated Waxy Black Rice on Glucose Uptake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Aging of Waxy Rice Starch and Amylopectin Gels Isolated from Waxy and Nonwaxy Rice Starches
Food Science and Biotechnology
1999 .08
Molecular Structure of β-Glucans Isolated from Non-waxy and Waxy Barley
Food Science and Biotechnology
2004 .12
찹쌀 가루 용액으로 세척된 청결미의 품질 특성
한국식품과학회지
2001 .08
찹쌀의 침지시간을 달리하여 제조한 찹쌀떡의 노화속도
한국식품과학회지
1995 .04
Effects of Moisture Contents of Waxy Paddy on the Physical Properties of Dry-Milled Rice Flour in Comparison with Wet-Milled Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1995 .09
Properties of Fractions from Waxy Rice Flour Classified with Particle Size
Food Science and Biotechnology
2001 .02
A New Challenge to Develop Waxy Corn Hybrids in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
In Vitro and In Vivo Proteomic Analysis of Anti-diabetes Mechanism of Germinated Waxy Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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