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한국국제농업개발학회지
2024 .03
Development of Natural Seasoning with Improved Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Vitamin B12 retention in selected marine algae according to cooking process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
SCREENING OF CELL REGENERATION FROM MARINE ALGAE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Antioxidant Change of Algae According to Different Extraction Technologies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Antioxidant Changes of Algae depending on Extraction Technologies
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
논에서 SRI 물관리 방법에 의한 온실가스와 관개용수 저감효과 분석
한국농공학회논문집
2018 .01
In Vitro and In Vivo Anti-inflammatory Activity of Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quantitative Analysis of Carotenoid Content in Different Types of Marine Algae (2022)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
ANTI-INFLAMMATORY ACTIVITY OF FERMENTED MARINE BROWN ALGAE EXTRACTS WITH Lactobacillus SP. SH-1 IN LPS-STIMULATED RAW 264.7 MACROPHAGE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
In Vitro Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of Sargassum horneri Ethanolic Extract and Fractions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory activity of heated radish extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activities of Epimedium Koreanum Ethanol Extract Based on In-Vitro Approach
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant and anti-inflammatory properties of marine microorganisms (bacteria, fungus, microalgae) collected in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of in vitro Digestion Rate between TAG-Typed Algae Oil and DAG-Rich Algae Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of Liriope platyphylla Fruit for Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antibacterial Effect of Marine algae against Cutaneous Pathogens
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
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