지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Guar Gum이 순두부찌개 소스의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .03
식품시장 트렌드에 따른 계육 가공제품 개발방향
식품산업과 영양
2015 .12
Effect of NaCl Addition on Synergistic Interaction of Binary Mixtures of Xanthan Gum/Guar Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Sucrose Addition on Rheological Properties of Ternary Gum Mixtures of Xanthan Gum, Guar Gum and Carboxymethyl Cellulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Flow and Dynamic Rheological Properties of Ternary systems of Xanthan Gum, Guar Gum, and HPMC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development and Characterization of Guar Gum Film Esterified with Citric Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Edible Packaging Film Derived from Mechanically Deboned Chicken Meat Proteins: Effect of Transglutaminase on Physicochemical Properties
한국축산식품학회지
2017 .01
식품에 미생물 유래 Transglutaminase의 이용 가능성 - 식육 및 수산가공품을 중심으로 -
축산식품과학과 산업
2015 .01
Quality of chicken thigh meat from conventional and animal welfare farm in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies adding Whey Protein Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Rheological Differences of Waxy Barley Flour Dispersions Mixed with Various Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Particle surface modification of whey protein isolate powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Experimental and Modelling Study of the Denaturation of Milk Protein by Heat Treatment
한국축산식품학회지
2017 .01
브로일러와 주령이 다른 산란 성계육의 육질 및 가공적성
한국가금학회지
2017 .03
Effects of Whey Powder Supplementation on Dry-Aged Meat Quality
한국축산식품학회지
2016 .01
Differential Effect of Dietary Protein (Casein, Whey, Soy, White Meat, Red Meat) on Dextran Sodium Sulfate-induced Colitis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Potential therapeutic role of fermented whey protein for middle-aged adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effectiveness of whey protein supplement intervention on improving of sarcopenia for Korean older adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Genome-wide association studies of meat quality traits in chickens: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
0